İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Adil Ortaokulu

Adil Ortaokulu

ADİL MAH. YAĞAN SK. NO 1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz: Geleceği Şekillendirme ve Öğrencilerimizi Güçlendirme Sultanbeyli Adil Ortaokulu olarak, eğitimin her öğrenciye eşit fırsatlar sunması gerektiğine inanıyoruz. Vizyonumuz, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine, meraklarını beslemelerine ve kendi başarı hikayelerini yazmalarına olanak tanımaktır. Sanat, spor, müzik ve diğer alanlarda geniş bir kültürel ve akademik deneyim sunarak öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerine destekliyoruz. Empati, dürüstlük, sorumluluk ve işbirliği gibi temel değerleri vurgulayarak öğrencilerimizin karakter gelişimini ve liderlik becerilerini güçlendiriyoruz. Öğrencilerimizi topluma duyarlı bireyler olarak yetiştirerek sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarını sağlıyor ve çevrelerinde pozitif değişim yaratmalarını teşvik ediyoruz. Eğitim metodolojilerimizi sürekli olarak gözden geçiriyor ve yenilikçi yaklaşımlarla öğretim kalitesini artırıyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin sürekli öğrenme ve gelişme sürecinde olmalarını destekliyoruz. Sultanbeyli Adil Ortaokulu ailesi olarak, her öğrencinin potansiyeline ulaşmasını sağlayacak bir ortam sunarak onları geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin başarılarını desteklemek ve onların hayallerini gerçekleştirmek için buradayız.
Misyon
Misyonumuz: Her Öğrenciyi Destekleyerek Başarıya Ulaştırmak Sultanbeyli Adil Ortaokulu olarak, her öğrencimizin potansiyeline ulaşmasını sağlamak ve onları yaşamları boyunca başarıya taşımak için kararlıyız. Misyonumuz, her bir öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak kapsamlı bir eğitim deneyimi sunmaktır. Her öğrencinin farklı öğrenme tarzını ve ihtiyaçlarını anlayarak onlara uygun destek ve rehberlik sağlıyoruz. Böylece her öğrencinin kendi hızında ilerlemesini ve en iyi potansiyelini keşfetmesini sağlıyoruz. Öğrencilerimizin duygusal, sosyal ve akademik ihtiyaçlarını karşılamak için güvenli, destekleyici ve kapsayıcı bir ortam sağlıyoruz. Bu ortamda öğrencilerimiz kendilerini ifade edebilir, başkalarını anlayabilir ve özgüvenlerini geliştirebilirler. Nitelikli ve motive edici öğretmenlerimizle birlikte, öğrencilerimize en güncel eğitim yöntemlerini ve bilgilerini sunarak onların akademik ve kişisel gelişimlerini destekliyoruz. Kültürel farklılıklar, geçmiş ve deneyimlerden gelen öğrencilerimizi değerli görerek,çeşitliliği bir zenginlik olarak görüyoruz. Birbirimize saygı duyuyor ve anlayışla yaklaşıyoruz. Öğrencilerimizi topluma hizmet etmeye teşvik ederek onların sosyal sorumluluk bilincini geliştirmelerini sağlıyoruz. Topluma katkıda bulunarak öğrencilerimizin liderlik ve yardımlaşma becerilerini güçlendiriyoruz. Sultanbeyli Adil Ortaokulu olarak, her bir öğrencinin başarılı, mutlu ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesini sağlamak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmeleri ve başarıları için gerekli araçları sağlayarak onların geleceğe hazırlanmalarına yardımcı oluyoruz.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğal Gaz